Nieuw in assortiment; Bleijendijk rundvlees-worstenbroodje in 24/7 zelfservicewinkel

Op Landgoed Bleijendijk in Vught wordt continu gewerkt aan nieuwe hoogkwalitatieve landgoedproducten. Het nieuwste product is het Bleijendijker rundvlees worstenbroodje. Een heerlijk handgemaakt biologisch worstenbroodje met pittig puur rundvlees van de Montbéliarde koeien van Boerderij Bleijendijk en deeg van de biologische bakker Hardeman. Heerlijk als snack bij alle mogelijke gelegenheden. Ze zijn verkrijgbaar via 24/7 zelfservice winkel op het landgoed en te bestellen bij boer Rob via boerderijwinkel@bleijendijk.nl

Het huidige assortiment aan Landgoed Bleijendijk-producten bestaat uit: kaas, een groot rundvleesassortiment met oa biefstuk, rookworst en droge worst, verschillende soorten honing en appelsap. Allen afkomstig van de kruidenrijke landerijen en boomgaard op het landgoed.

‘We zien de interesse in onder andere het biologische rundvleesassortiment de laatste tijd toenemen. We denken dat dat komt doordat steeds meer mensen ervoor kiezen minder vlees te eten. Als er dan vlees wordt gegeten, dan het liefst het hoogkwalitatieve vlees van de biologische koeien die hier praktische jaarrond op ons landgoed buiten lopen. Er komt ook steeds meer interesse voor de producten vanuit catering en horecaondernemingen. Landgoed Bleijendijk heeft deze partijen dus veel te bieden’; aldus eigenaresse Herma Winnemuller, sinds 2015 eigenaar van Landgoed Bleijendijk samen met haar man Karst Kooistra.

Landgoed Bleijendijk is een prachtig historisch landgoed dat doorgaans gesloten is ten behoeve van de natuur en retraites op het landgoed. Tijdens de jaarlijkse open dagen in september en speciale rondleidingen door het jaar heen, is het mogelijk te komen genieten van het landgoed in haar volle pracht. Na de vrijwilligersochtenden, die elk seizoen worden georganiseerd, wordt er aansluitend een rondleiding over het landgoed gegeven voor de geïnteresseerden.

Voor veel mensen biedt de 24/7 zelfservicewinkel ook uitkomst aangezien men na éénmalige aanmelding, altijd toegang heeft tot de winkel en de biologische landgoedproducten waarvan het assortiment almaar groeiende is.

Voor meer informatie over het landgoed, de producten of de winkel: www.bleijendijk.nl en info@bleijendijk.nl