NATUUREDUCATIE BLEIJENDIJK OP ZOEK NAAR NIEUWE VRIJWILLIGERS

Zaterdag 18 november organiseert de Stichting Natuureducatie Bleijendijk een Open Middag voor nieuwe vrijwilligers.

Op landgoed Bleijendijk in Vught wordt natuureducatie gegeven aan groepen basisschoolleerlingen. Vanuit de boshut gaan groepjes kinderen op pad voor natuurbeleving, doen ze een creatieve opdracht en een landgoedklusje. Elk seizoen is anders en worden er nieuwe thema’s uitgewerkt. Voor de begeleiding van de kinderen en voor het vormgeven van de dagprogramma’s zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

foto van Landgoed Bleijendijk.U kunt binnenlopen tussen 14:30 en 16:00u. Na de kennismaking neemt een van onze vrijwilligers u mee op een wandeling over het landgoed en vertelt u alles wat u weten wilt over ons natuuronderwijs.

In de boshut kunt u bij een kop koffie of thee een beeld krijgen van onze voorgaande projecten aan de hand van fotoverslagen en een diavoorstelling.

U kunt daar ook een afspraak maken als u een dag met de kinderen in de praktijk mee wilt maken.

Als u wilt deelnemen aan deze middag, stellen we het op prijs als u zich vòòr 15 november per e-mail aanmeldt bij adlamerigts@kpnplanet.nl

Hoe komt u bij ons?
Steek de A2 over vanuit Vught richting Sint-Michielsgestel. Ga z.s.m. rechtsaf, de Oude Baan op, zodat u op de parallelweg langs de A2 komt. Let nu op de wegwijzers van het landgoed en volg “Natuureducatie Bleijendijk”.

We kijken naar u uit.