Het ‘over ons’ op Bleijendijk gaat over méér mensen dan alleen ons; Karst Kooistra en Herma Winnemuller, vanaf 2015 eigenaren van Bleijendijk

Vanuit de wens om Bleijendijk te ontwikkelen als natuurlijke en positieve plek, gaat het ons om het aantrekken van mensen die samen met ons er energie van krijgen om het natuurlijke, historische gebied te koesteren.

Zoals Rob Bennenbroek en Marjolein van Mullekom van Boerderij Bleijendijk, de bewoners van de woningen op Bleijendijk, de vrijwiligers van de Stichting Natuureducatie en alle schoolkinderen die zij door het jaar heen ontvangen.

Marjolein en Rob met twee van de drie dochters

De mensen achter het organiseren van de gastvrije workshop- en overnachtingsruimten, die er ieder keer weer voor zorgen dat de gasten kunnen genieten van de prachtige, authentieke locaties.

Daarnaast is er het groenbeheerteam dat wekelijks wordt ondersteund door vrijwilligers, het team en de deelnemers van de dagbesteding, de imker en wildbeheerder.

En door het jaar heen melden vele vrijwilligers zich aan voor de natuurwerkdagen en NL Doet. Zo zorgen we samen voor Bleijendijk; een bloeiend natuurgebied waar ook nog eens heerlijke biologische landgoedproducten voor de directe omgeving vandaan komen!

Een krachtig samenspel waar we trots op zijn!