• Terras aangrenzend aan woonkamer

  Charlotte-Elisabeth hoeve 12p – overnachting

  De Charlotte Elisabeth hoeve is een karakteristieke boerderij die is omgebouwd tot een gezellige groepsaccommodatie voor 12 gasten.

  Bij entree door (zoals gebruikelijk bij boerderijen) de keukendeur komt u in de bijkeuken, met kapstok, toilet, doucheruimte en vaatwasser en combimagnetron. Deze ruimte staat in verbinding met de grote woonkeuken, ingericht voor 12 personen qua borden en bestek. Een grote oven, gasfornuis, waterkoker en dubbel koffiezetapparaat, kasten en lades met veel pannen, borden, bestek en overig servies zijn aanwezig evenals keukenlinnen. Er is ook toegang tot een grote kelder met keukenapparaat en extra grote pannen. In de woonkeuken staat een tafel met vier stoelen.

  Vervolgens komt u in de gezellige woonkamer met piano, een grote gezamenlijke tafel met stoelen, een luie bank en een heerlijke houtkachel. Bij aankomst treft u een volle mand hout, eventueel is er meer hout van het landgoed te bestellen. Via de tuindeuren komt u bij het terras met grote tafel en 12 stoelen en waar in de zomer een zonnedoek over te spannen is. De vuurplaats nodigt uit voor een gezellig avondje kampvuur.

  Aangrenzend aan de woonkamer ligt een tweepersoons kamer op begane grond, welke eveneens voor minder valide ideaal is. Dicht bij keuken en toilet. De knusse twee persoons ‘opkamer’ bevindt zich in de hal richting de voordeur en wordt bereikt door een klein trapje op te gaan. Deze kamer ligt hoger doordat de grote kelder eronder ligt.

  Met de trap naar boven komt u bij de vier overige 2p slaapkamers. Allen ruime kamers met twee éénpersoons bedden. Een toiletruimte en een naastgelegen badkamer met douchecabine en bad zijn aanwezig op de bovenverdieping, evenals een tafel met stoelen om lekker te zitten lezen of even af te zonderen van de groep.

  De hoeve kan worden gehuurd in combinatie met de workshopruimten op het landgoed, of voor bepaalde activiteiten ook als zelfstandige eenheid, eventueel met catering.  Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, handdoeken en keukenlinnen aanwezig.

  Bijeenkomsten met meer personen dan hier aangegeven, is mogelijk in overleg. Graag aangeven bij de reservering.

  Prijs per nacht voor de volledige hoeve (12p):

  Per nacht van maandag tot vrijdag: € 464,- incl btw 9%

  Per nacht van vrijdag t/m zondag: € 487,- incl. btw 9%


  Extra stookhout à € 8,- per mand

  Beschikbaarheid voor overnachting is online in te zien

  De biologische maaltijd verzorgen we graag. Oók als er speciale dieetwensen/allergieën bij de deelnemers zijn.

  Klik hier voor meer informatie.

  Klik hier voor de routebeschrijving ~ Let op het adres: Bleijendijk 1, Vught

  Klik hier voor de huurvoorwaarden

  Mail voor meer informatie en reservering

  Privacy Verklaring

  Let op: Als er meer dan drie auto’s verwacht worden, wordt u verzocht op 5 minuten afstand te parkeren, in één van de brede lanen van het landgoed. Vanaf daar loopt een bospad richting de locatie.

  Klik hier voor de plattegrond met route van parkeerplaats naar Charlotte-Elisabeth hoeve

  ’t Puntje 2p- overnachting

  ’t Puntje is een klein, gezellig en uniek huisje gelegen op het Landgoed Bleijendijk
  Dit pittoreske gemeentelijk monument met trapgeveltje stamt uit 1790 en herbergde destijds, een kleine cafeetje, waar de mensen die met de pont over de Essche stroom moesten, even konden opwarmen. Het huisje wordt nu verhuurd en kan maximaal 2 personen een slaapplek bieden.

  Achter de voordeur zit een klein halletje met kapstok en toilet. Vervolgens komt u in de woonkamer/-keuken met een kleine eettafel met twee stoelen en twee fauteils bij een gezellig houtkacheltje. Alle ramen kunnen open om het ruisen van de bomen en de vogels beter te kunnen horen of de wind heerlijk door het huisje te laten waaien. Vanuit de woonkamer gaat de trap naar de douche en slaapkamer voor 2p. De compacte douche heeft een lekker warme straal en de slaapkamer heeft uitzicht op het bos. Ook daar kunnen de ramen open en is de sfeer eenvoudig, maar sereen en authentiek.

  Vanuit ’t Puntje kunnen er verschillende wandelingen gemaakt worden over
  het anders gesloten landgoed, met respect voor de activiteiten in ’t Jagershuis, de Koestal en Hooiberg.
  Vught, ’s Hertogenbosch en de prachtige dorpjes, natuurgebieden en landgoederen liggen rondom op fiets- en wandelafstand.

  Na boeking krijgt u de sleutelcode om daarmee het sleutelkluisje te openen dat naast de voordeur hangt. Er is dus geen direct contact met ons. Uiteraard zijn we in de buurt voor als het nodig mocht zijn.

  Prijs als natuurhuisje, vakantiewoning of bed zonder breakfast. In het weekend is het minimum aantal nachten 2. Door de week is 1 overnachting mogelijk.

  Per nacht van maandag tot vrijdag: € 90,- incl btw 9%

  Per nacht van vrijdag t/m zondag: € 96,- incl btw 9%

  Prijs per nacht icm het volgen van een workshop of huren van andere ruimten op het landgoed ma tot vrijdag: € 78,90 ex btw 9%

  Prijs per nacht icm het volgen van een workshop of huren van andere ruimten op het landgoed: € 82,57 ex btw 9%

  Prijs per dagdeel voor coaching (begane grond): € 34,95 ex btw 21%


  Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

  Er is WiFi

  Extra stookhout à 8,- per mand

  Beschikbaarheid overnachting is online in te zien

  De woonkamer van ’t Puntje is ook als coachingsruimte te gebruiken.

  Het wordt verhuurd voor €40,- incl btw per dagdeel.

  De overnachtingen gaan vóór de coachingsplekken. Mocht er een overnachting geboekt worden op het moment waarop een coachingsmoment is gepland, wordt u verzocht het dagdeel ofwel gratis te annuleren ofwel te verplaatsen naar een andere coachingsruimte op Bleijendijk.

  Klik hier voor de routebeschrijving ~ Let op het adres: Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

  Klik hier voor de huurvoorwaarden

  Mail voor meer informatie en reservering

  Privacy Verklaring

  • ’t Puntje voorgevel

  • Voordeur

  • Eettafeltje

  • Zithoek

  • Keuken

  • Opgang naar douche en slaapkamer

  • Douche

  • Slaapkamer boven

  • Stiltebos brug

  • Sluisje voorgevel

  • Voordeur

  • Eetkeuken

  • Gezellige woonkamer

  • Woonkamer

  • Woonkamer grenst aan hal en gangetje naar toilet, douche en eetkamer

  • Schrijftafeltje

  • Slaapkamer 1 boven

  • Slaapkamer 1 boven

  • Slaapkamer 2 boven

  • Slaapkamer 2 boven

  • Villa vijver

  • Zicht op ’t Sluisje vanaf de Oude dijk

  • ’t Puntje, ’t Sluisje en de Koestal ensemble

  ’t Sluisje 4p- overnachting

  ’t Sluisje is een bijzonder en gezellig compleet huisje gelegen op Landgoed Bleijendijk. Dit gemeentelijk monument, gebouwd boven het sluisje dat verbinding brengt tussen het water van de Essche stroom en het landgoed, stamt uit 1790 en is de voormalige woning van de pontbaas, die de pont over de Essche stroom bestuurde. Het huisje wordt verhuurd en kan 4 personen herbergen.

  Op de begane grond is achter de voordeur de hal met kapstok en toilet. Links van de gang is de woonkamer met heerlijk houtkacheltje, bank en twee fauteils. Rechts van de hal, via klein opstapje is de douche onder de trap weggewerkt. Klein, maar een hele fijne douchestraal en schijnt heerlijk te galmen bij het zingen. Na het opstapje komt u in de keuken met 4p keukentafel. Als u de keuken doorloopt, komt u bij de trap richting de twee 2p slaapkamers. Links en rechts van de opgang. De ene kamer wat groter dan de andere, maar beide met fonteintje en handdoeken. Heerlijk serene kamers waar de ramen open kunnen zodat de vogels en het ruisen van de bomen goed te horen zijn.

  Het huisje ligt midden in de natuur en vanuit het met koelkast, gasfornuis, magnetronoven, koffiezetapparaat en waterkoker ingericht keukentje heeft u uitzicht op de meanderende Essche stroom. Vanuit ’t Sluisje, dat aan ’t Puntje (zie elders op website) vast zit kunnen eveneens wandelingen over het anders gesloten landgoed worden gemaakt, met respect voor de activiteiten in de directe omgeving.

  Na boeking krijgt u de sleutelcode om daarmee het sleutelkluisje te openen dat naast de voordeur hangt. Er is dus geen direct contact met ons. Uiteraard zijn we in de buurt voor als het nodig mocht zijn.

  Koffie en thee benodigdheden en keukenlinnen aanwezig.

  Prijs per dagdeel voor het gebruik van de begane grond (dus niet de slaapkamers):


  Per nacht maandag tot vrijdag: € 112,- incl btw 9%

  Per nacht vrijdag t/m zondag: € 119,- incl btw 9%

  Per nacht icm volgen van workshop of huren van andere ruimte op het landgoed ma – vr: € 98,95 ex btw 9%

  Per nacht icm volgen van workshop of huren van andere ruimte op het landgoed vr t/m zon: € 102,95 ex btw 9%

  Per dagdeel gebruik begane grond voor coaching: € 36,95 ex btw 21%


  Weekend: vrijdag va 15u t/m zondag 12u (tenzij er geen gasten direct na komen, dan tot 18u)

  Dagdelen: 8u-13u /13-18u/ 18u-23u

  De overnachtingen gaan vóór de coachingsplekken. Mocht er een overnachting geboekt worden op het moment waarop een coachingsmoment is gepland, wordt u verzocht het dagdeel ofwel gratis te annuleren ofwel te verplaatsen naar een andere coachingsruimte op Bleijendijk.

  Klik hier voor de routebeschrijving ~ Let op het adres: Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

  Klik hier voor de huurvoorwaarden

  Mail voor meer informatie en reservering

  Privacy Verklaring

  De Hooiberg 2p – Overnachting

  De authentieke Hooiberg ligt op ong 30 m lopen vanaf de gratis parkeerplaats. Met een hangslot waarvan je de code krijgt na boeken, kun je de voordeur openen.

  De ruimte entree omvat een halletje met kapstok, twee stoelen en een toilet. Vervolgens kom je in de heerlijk lichte woon/-slaapruimte met uitzicht over de landerijen van het landgoed, waar de koeien bijna jaarrond lopen en de frisse Essche stroom door meandert. In de ruimte staan twee stoelen bij een tafel, twee fauteuils en een slaapbank. Vanuit de woonkamer is er een opening naar het keukentje met koelkast, elektrische kookplaat, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en douchecabine.

  Óp de slaapbank vind je het beddengoed en de handdoeken, ín de slaapbank de kussens en dekbedden. Zo kun je zolang je wil genieten van de bank om lekker een boek op te lezen of gezellig met elkaar te praten. En als je wil slapen, heb je het bed in een handomdraai tevoorschijn getoverd. Door de tuindeur kom je op het terrasje met tafeltje en stoelen.

  De authentieke Hooiberg ligt op het prachtige Landgoed Bleijendijk,een stiltegebied gelegen in Vught waar de Essche stroom doorheen meandert. Diverse prachtige wandelingen zijn te maken over het anders gesloten landgoed, langs de landerijen, over dijken en door de lanen met oude beuken en in de omgeving. Ter inspiratie en bezinning, voor rust en ruimte. Gratis parkeergelegenheid. Op +/ 2 uur wandelafstand door het prachtige natuurgebied De Bossche Broek en 10 minuten met de auto bent u in het centrum van de prachtige oude en bourgondische stad ‘s-Hertogenbosch.

  Prijs per nacht voor 2 personen. 

  beschikbaarheid in te zien via deze link


  Per nacht van maandag tot vrijdag €81,- incl 9% btw

  Per nacht van vrijdag t/m zondag €85,- incl 9% btw

  per nacht icm workshop of andere ruimte ma tot vr: €69,95 ex.btw 9%

  per nacht icm workshop of andere ruimte vr t/m zo: €73,95 ex.btw 9%


  De Hooiberg is ook voor coaching te huur €34,95,- ex. btw 21% .

  Overnachtingen gaan echter vóór dagdelen.

  Dagdelen voor coaching;  ochtend: 8-13u, middag: 13-18u, avond: 18-23u

  Klik hier voor de routebeschrijving ~ Let op het adres: Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

  Klik hier voor de huurvoorwaarden

  Mail voor meer informatie en reservering

  Privacy Verklaring

  • Voorkant van de Hooiberg met zitplekje

  • Entree

  • ruimte toiletruimte

  • Uitzicht door groot raam en tuindeur

  • uitzicht

  • lichte kamer met groot raam en tuindeur

  • Stille woon-/slaapkamer

  • woon-/slaapkamer

  • slaapbank voor 2 personen

  • Keukentje

  • keuken met douchecabine

  • uitzicht vanaf terrasje

  • klein privé terrasje

  Even tot rust komen?

  ’t Sluisje, ’t Puntje en de Hooiberg zijn ook te huur voor een kort verblijf voor mensen die een time-out nodig hebben,  willen onthaasten en de helende werking van de natuur op zich in willen laten werken.

  Prijs 1 week = 15% korting op nachtprijs, 2 wk = 20% korting, 3 wk = 25% korting. Maximaal 3 wkn.

  Algemene informatie

  Huurvoorwaarden 2022

  Prijzen verhuur per 1 sept 2022

  Alle prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen!

  Privacy Verklaring

  Mail voor meer informatie: verhuur@bleijendijk.nl

  Bleijendijk