• Toegang tot Bleijendijk

Toegang tot Bleijendijk

Let op de verschillende adressen: 
Locaties Jagershuis, Koestal, ’t Sluisje, ’t Puntje en De Hooiberg;
adres en route: St.Michielsgestelseweg 22 Vught
Locaties Charlotte-Elisabeth hoeve en bijgebouw; adres en route: Bleijendijk 1, Vught

Landgoed Bleijendijk is als particulier landgoed niet vrij toegankelijk.

Dat klinkt wellicht wat onvriendelijk, maar de reden hiervoor is dat we graag de privacy, rust en stilte willen bewaken die zo gewaardeerd wordt door wij mensen allemaal, maar in het bijzonder de mensen die op Landgoed Bleijendijk een workshop, training of cursus geven mho op bewustzijnsontwikkeling al of niet in relatie tot de natuur van Bleijendijk.

Wandelen of fietsen over het landgoed is slechts in overleg toegestaan nadat hiervoor via info@bleijendijk.nl contact over is geweest.

De wandelaars/fietsers wordt dan de keuze voorgelegd om:

– Op een ander moment nogmaals terug te komen om mee te werken op een vrijwilligersdag waarna een wandeling over het landgoed wordt gemaakt.
– In overleg een datum te prikken waarop met een door hem/haar/hen zelf samengestelde groep een klus wordt geklaard op het landgoed (snoeien/zagen/ hakken/bruggetjes/bankjes of hekjes bouwen).
– In overleg een datum voor een wandeling al of niet met gids te prikken en een financiële bijdrage van vrijwillige hoogte te doneren aan het landgoed voor het onderhoud van de prachtige natuur.

Mensen die één van de accommodaties huren, hebben tijdens het verblijf vrij toegang tot de wandelroutes en zwerfpaden op het landgoed.

© Copyright 2018 - Webdesign Faktor 22 Webdesign Nijmegen
Bleijendijk