Bomensprookjes op Bleijendijk

Vrijdag 19 oktober verzorgt cultuur-historisch natuurgids Geertje Jansen een wandeling met bomensprookjes op Landgoed Bleijendijk. Tijdens de interactieve wandeling komen diverse oude verhalen over bomen aan bod. De wandelingen starten om 13 uur en 15 uur en duren 1,5 uur. Als afsluiting is er een kopje warme eikeltjescacao en een speculaasje. Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@wandeloogst.nl Kosten zijn 10 euro voor volwassenen en 7,50 voor kinderen.

De beuk, de eik, de berk, de wilg, ze zijn de koningen en koninginnen van het woud. Over hun macht en kracht bestaan oeroude verhalen. Nog los van de magische wezens, zoals elfen en heksen, die in deze woudreuzen wonen. Ga mee door het woud der boomreuzen. We laten ze hun verhalen fluisteren, luisteren naar de geheimen die in hun bladeren ritselen. We zoeken elfen, de toverstaf van de heksenkoningin en we gaan het geluk vangen. We drinken een warme beker eikeltjescacao. Mooi, leuk en interessant. Voor grote en kleine kinderen.

Landgoed Bleijendijk is een besloten landgoed. Voor deze wandeling is eenmalig een bezoek aan het landgoed met een gids mogelijk. Er zijn ook speciale gezinstickets en (groot-)ouder-kindtickets met korting beschikbaar. Kijk op www.wandeloogst.nl voor meer informatie.

Wilt u meer informatie of deelnemen? Dan kunt u contact opnemen met Geertje Jansen, info@wandeloogst.nl of 06-30607691