Bleijendijk opent nieuw verkooppunt!

Op maandag 21 mei as is er weer iets te vieren op Landgoed Bleijendijk. 

Om 16u. zal voor het eerst officieel de deur worden geopend van de nieuwe Boerderijwinkel Bleijendijk waar 24 uur per dag het hoogkwalitatieve biologische
vlees en andere landgoedproducten te krijgen zijn.

Sinds twee jaar worden er vleespakketten en sinds kort ook losse vleesproducten verkocht die op afspraak opgehaald kunnen worden op de biologische Boerderij Bleijendijk.

Met dit nieuwe systeem worden de liefhebbers van het heerlijke vlees beter bediend. Na inschrijving kan men altijd terecht in de speciaal hiervoor ingerichte ruimte op de boerderij en betalen gebeurt achteraf middels automatische incasso.

De unieke sleutel ligt op de boerderij klaar voor elke geïnteresseerde klant.

Landgoed Bleijendijk is heel blij met dit nieuwe verkooppunt op het landgoed en verwacht ook dat deze service voor andere gebruikers en liefhebbers van het landgoed een uitkomst biedt om kennis te maken en altijd toegang te hebben tot de biologische producten die nog allemaal ontwikkeld gaan worden uit de natuur van het prachtige gebied.

De opening zal dus zijn op maandag 21 mei om 16u., adres Bleijendijk 7 (derde ingang van het landgoed vanaf de Halderse baan). Er zal dan ook wat vlees en andere producten geproefd kunnen worden, de kalfjes zijn te aaien en voor geïnteresseerden zal er een rondleiding over het landgoed worden gegeven om te laten zien hoe er op Bleijendijk wordt gewerkt.

Wie de opening gaat verzorgen, houden we nog even geheim.
Dat zal komende week op de website van Bleijendijk en op de
facebookpagina van het landgoed en die van Boerderij Bleijendijk  bekend worden gemaakt.

Wees van harte welkom om deze heugelijke dag te komen vieren en te zien hoe het inventieve systeem werkt!