AH Ladiesnight uitnodiging voor wandeling

Woensdag 11 december heeft de overweldigende Ladiesnight plaats gevonden in de AH aan de Stationsstraat in Vught. Een zeer geslaagde avond, bijzonder goed geregeld door Leo Ketelaars en zijn enthousiaste team medewerkers! Landgoed Bleijendijk was sterk vertegenwoordigd door boer Rob (Boerderij Bleijendijk) en imker John (Imkerij Bleijendijk).

De vele dames die langs de stand zijn gekomen, hebben kennis kunnen maken met de Landgoedproducten door te proeven en erover te horen. Om ook een beeld te krijgen bij hoe dat dan in de praktijk eruit ziet, zijn er uitnodigingen verspreid onder de dames voor een rondwandeling over het landgoed met uitleg over hoe er wordt samen gewerkt op het prachtige stuk Vught, St.Michielsgestel en stukje Boxtel. Bij interesse, graag even een mailtje met naam en aantal personen voor de wandeling van 29 december naar: boerderijwinkel@bleijendijk.nl

Tenslotte enorm veel complimenten aan Leo Ketelaars en zijn team. Ongelooflijk hoe zij een supermarkt om hebben weten te toveren in een hele gemoedelijke en gezellige plek voor zowel de vele dames als ook een aantal heren in de speciaal daarvoor ingerichte afdeling. We hopen volgend jaar weer van de partij te zijn!