Massage op Landgoed Bleijendijk

Tijdens je verblijf op Landgoed Bleijendijk is het mogelijk een massage te boeken. Hiervoor werkt het Landgoed samen met Massagepraktijk Slowdown. Gediplomeerd masseur en eigenaresse van de praktijk, Jacomine Hageman, voert met een grote gedrevenheid voor welzijn van de mens, haar massages uit.

“Mijn massages zijn gericht op het herstellen van de energiebalans, diepe ontspanning en verlichting van klachten. Ik pas de massages aan naar de jouw persoonlijke behoefte. Ik gebruik verschillende massagetechnieken, zowel uit de ‘oosterse’ als ‘westerse’ leer. Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan nek-schouder massage, rugmassage, hoofdmassage, voetmassage, massage van de benen, een combinatie of een complete lichaamsmassage. Ook is het mogelijk een massage te combineren met een geleide meditatie. Samen met mijn cliënt probeer ik de tijd even stil te zetten, en écht even het tempo uit de dag te halen. ” Jacomine

Wil jij dit ook ervaren? Geef dat dan aan bij je boeking via info@bleijendijk.nl.

Hoe werkt het?

 • je geeft bij de boeking aan dat je interesse hebt in de massage.
 • je wordt in contact gebracht met de masseuse om te bepalen waar en wanneer dat het beste past en uiteraard wat je wensen zijn.
 • de uiteindelijke massagetijd wordt bij de factuur voor de overnachting opgeteld en wordt in één keer betaald of bij een boeking via airbnb of natuurhuisje los gefactureerd.

Tarieven:

De tarieven zijn afhankelijk van de locatie die je kiest. Wil je in je eigen accommodatie?  Of zoek je meer privacy? In het laatste geval, kun je in ‘De Hooiberg’ gemasseerd worden.

 • Massage in de keuken/woonkamer van ’t Puntje/ ’t Sluisje of in een kamer van de Charlotte-Elisabeth hoeve:

60 minuten a € 49,50,- incl BTW 

+

Eenmalig 15,- opstartkosten (per sessie, niet per persoon)

 • Masseren in de Hooiberg
  60 minuten a € 59,50,- incl BTW
  +
  Eenmalig 15,- opstartkosten (per sessie, niet per persoon)

De contra-indicaties

Heb je koorts, ontstekingen, hoge bloeddruk, een hernia of ben je net zwanger dan is een massage niet altijd verstandig. Overleg even met Jacomine of een massage voor jou verstandig is.

Annulering

Mocht je toch niet kunnen op de gemaakte dag en tijd, laat het alstublieft tijdig weten. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak of een no show, worden de kosten in rekening gebracht.

Voor meer informatie of vragen: info@bleijendijk.nl